آرشیو آذر ماه 1394

وبلاگ مدير سايت

طرز تهيه فيله مداليون

فيله مداليون با سس مخصوص تهيه شده كه در نهايت سادگي بسيار خوشمزه مي باشد.

طرز تهيه فيله مداليون

مواد لازم

فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوري
سس سويا 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري


طرز تهيه
فيله گوساله را به تكه‌هاي 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط مي‌كنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي مي‌زنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت بر‌مي‌داريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف مي ‌شود.

تكه‌هاي گوشت را روي حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ مي‌كنيم و مطابق تصوير به روي هم مي‌چينيم. سس را روي تكه‌هاي گوشت مي‌ريزيم و فيله مداليون را تزئين و سرو مي كنيم.

سبزي پلو با بلغور جو, طرز پخت سبزي پلو با بلغور جو


مواد لازم براي 4 نفر :

بلغور جو 3 پيمانه
سبزي پلويي خرد شده 3 پيمانه
پياز نگيني خرد شده يك عدد
ادويه (نمك، فلفل، زردچوبه ، ادويه پلويي و زعفران) به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
برنج آبكش شده 3 تا 4 پيمانه


طرز تهيه :
پياز را نگيني خرد كنيد و با مقداري زردچوبه و ادويه تفت دهيد؛ سبزي را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.

بلغور را در ظرف مناسب با ۸پيمانه آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا كمي پخته و آب آن تمام شود.

وقتي آب آن تمام شد مواد را همراه با ادويه و سبزيجات مخلوط كنيد. برنج آبكش شده را در قابلمه مناسب بريزيد و در لابه لاي آن مخلوط سبزيجات و بلغور را اضافه كنيد تا مواد تمام شود. دم كش را روي قابلمه برنج بگذاريد تا روي حرارت كم آماده شود. (اين غذا براي افراد مبتلا به كم خوني مناسب است. ضدچربي و كلسترول و تقويت كننده بدن است.)

سالاد باقلا

باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.

مواد لازم براي ۴ تا ۶نفر:

باقلاي متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم

روغن زيتون - ۴قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد

سير رنده شده - ۴ حبه

پنير فتاي خرد شده - ۱۱۵گرم

شويد تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوري

زيتون - يك پيمانه

ادويه شامل (نمك و فلفل) - به مقدار لازم

طرز تهيه:

باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.

در ماهيتابه اي مناسب، كمي روغن زيتون اضافه كنيد و سپس گوجه فرنگي و سير را روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا آب گوجه گرفته شود ادويه را به آن اضافه كنيد.

پنير را به گوجه و سير اضافه كنيد و براي چند دقيقه روي حرارت قرار دهيد. سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد كمي سرد شود.

در ظرفي مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سير و پنير را به خوبي مخلوط كنيد و روي آن را با شويد و زيتون تزيين كنيد.

اگر تمايل داريد براي ترش شدن سالاد مي توانيد كمي آب ليموي تازه به آن اضافه كنيد.

سالاد لوبيا سفيد

اين هم دستور تهيه سالادي جديد براي كساني كه مايلند تجربيات جديدي در آشپزي داشته باشند.

مناسب براي :8 نفر

زمان آماده سازي : كمتر از 15 دقيقه

اين سالاد خوش طعم به آساني و در زماني كمتر از 15 دقيقه تهيه مي‌شود البته اگر لوبيا سفيد را از قبل پخته باشيد يا اينكه كنسرو آن را تهيه كنيد. اين سالاد يك وعده غذاي گياهي و كامل محسوب مي‌شود.

اين مقدار مواد براي 8 نفر كافي است.

مواد لازم:

جعفري تازه ساتوري‌شده

½ 1پيمانه

روغن زيتون

¼ پيمانه

آب ليموي تازه

2 قاشق غذاخوري

تره‌‎فرنگي خرد‌شده

1 ساقه ( 1 پيمانه)

لوبيا سفيد پخته

450 گرم

نمك و فلفل سياه

به ميزان لازم

طرز تهيه:

  1. لوبيا سفيد پخته و آبكش شده، جعفري و تره‌فرنگي تازه و خرد شده را داخل يك كاسه بزرگ ريخته و مخلوط مي‌كنيم.

  2. سالاد را با روغن زيتون، آب ليموترش تازه و نمك و فلفل به ميزان دلخواه مزه‌دار كرده و سرو كنيد.

طرز پخت ژيگو با سس ترخان, نحوه درست كردن ژيگو با سس ترخان


مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله يك تكه بدون استخوان 2 تا 5/2 كيلو
سبزي معطر (نعناع – ترخان – جعفري ) 1 دسته
سير يك بوته
روغن يا كره 100 تا 150 گرم
نمك و فلفل به مقدار كم


طرز تهيه :
چند حبه سير را در سطح گوشت فرو مي كنيم و با نخ ژيگو را محكم مي پيچيم و دقت مي كنيم كه كمي فرم كشيده شده و دراز پيدا كند و آنرا مثل ژيگوي فرانسوي كه قبلا شرح داده شده طبخ و آماده مي كنيم بعد ژيگو را مي گذاريم سرد شود و نخ آن را باز مي كنيم و با كارد تيز ژيگو را نازك بصورت ورقه مي بريم سس ژيگو را صاف مي كنيم و مي گذاريم داغ شود يكي دو قاشق سوپخوري ترخان خرد شده داخل سس مي ريزيم و از روي آتش بر مي داريم صد گرم خامه با اين سس مخلوط مي كنيم .

قطعات گوشت را منظم در ديس مي چينيم بطوريكه حالت اوليه خود را دوباره بدست آورد و كمي از سس را روي آن مي دهيم و اطراف آنرا با پوره سيب زميني و لوبياي سبز پخته شده و گوجه فرنگي و جعفري يا بولاغ اوتي تزئين مي كنيم .

باقلواى پاكستانى,تهيه باقلواي پاكستاني

طرز تهيه باقلوا پاكستاني / تزيين باقلواي پاكستاني با پسته و گردو


آماده سازي : 90 دقيقه
پخت : 20 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه باقلواى پاكستانى :

ورميشل پاكستاني 200 گرم
روغن مايع 50 گرم
شير عسلي 200 گرم
خردهاى نگينى پسته و گردو روي هم 200 گرم
پودر هل و دارچين ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چاي خوري
گلاب 50 ميلي ليتر
زعفران دم كرده 2 قاشق غذا خوري
كره 30 گرم


طرز تهيه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

ورميشل,ورميشل پاكستاني

مواد لازم جهت تهيه باقلواي پاكستاني : ورميشل پاكستاني


وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

باقلواي پاكستاني

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

تزيين باقلواي پاكستاني با پسته

طرز تهيه كشكبا,كشكبا

مواد لازم:

طرز تهيه كشكبا,كشكبا

طرز تهيه كشكبا آشي پاييزي:
جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط كن آن را له كنيد.
اسفناج را خرد كنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.
سپس كشك را به آن اضافه كنيد و اگر سفت بود كمي آب به آن اضافه كنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.
به دليل داشتن كشك، نمك را به مقدار كمتري اضافه كنيد تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين كنيد.
اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و ازجمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.

كيك سيب و دارچين


فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد و در قالب مناسب، كاغذ روغني بگذاريد.

مواد لازم:

آرد: ۲ پيمانه

روغن: نصف پيمانه

ماست: يك پيمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

شكر: يك پيمانه

بكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري

وانيل: نصف قاشق چاي خوري

دارچين: يك قاشق غذاخوري

سيب: ۳عدد

طرز تهيه:

فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد و در قالب مناسب، كاغذ روغني بگذاريد.

در ظرف مناسب شكر، روغن و كره را بريزيد و با همزن، هم بزنيد.

يك عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشكنيد، سپس وانيل را اضافه كنيد و هم بزنيد و در ادامه ۲عدد تخم مرغ ديگر را اضافه كنيد.

ماست را به تخم مرغ ها اضافه كنيد. مخلوط شكر، روغن و كره را بيفزاييد.

آرد و بكينگ پودر را الك و در ۳مرحله به مايه اضافه كنيد.

سيب را از قبل پوست كنيد و به صورت ورقه هاي نازك برش بزنيد.

برش هاي سيب را با دارچين مخلوط كنيد و در صورت تمايل كمي شكر اضافه كنيد.

در قالبي كه از قبل روي آن كاغذ روغني گذاشته ايد، مايه را اضافه كنيد و روي آن را با برش هاي سيب و كمي دارچين تزئين كنيد.

قالب را در فر بگذاريد و تا حدود ۴۵دقيقه تا زماني كه روي آن طلايي شود، پخت را ادامه دهيد.

دستور تهيه كوكو پسته,پخت كوكو پسته

آموزش پخت كوكو پسته / تزيين كوكو پسته به با فلفل قرمز و سبزيجات معطر و تازه


مواد لازم جهت تهيه كوكو پسته:

پسته 500 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شير 2 قاشق غذاخوري
روغن و كره 150 گرم
نمك و فلفل كمي


طرز تهيه كوكو پسته :
تخم مرغ را با شير و شكم مي زنيم آنقدر كه تخم مرغ ها از هم باز شوند. پسته پودر شده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه مي كنيم. در تابه روغن مي ريزيم و كمي كه داغ شد مايه كوكو را درون آن مي ريزيم. . زمان مي دهيم تا هر دو طرف كوكو پسته سرخ شوند. سپس آن را سرو مي كنيم.

طرز تهيه كسرول سبزيجات, نحوه پخت كسرول سبزيجات


تعداد: 8 نفر
زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم :

كنسرو لوبيا سفيد 2 قوطي (هر كدام 540 گرم)
نخود يك قوطي 540 گرمي
پستو ريحان ¼ پيمانه
پياز خرد شده يك عدد
سير رنده شده 4 حبه
ادويه ايتاليايي (مخلوط سبزيجات معطر) 1.5 قاشق چايخوري
پولنته پخته شده (شورباي ذرت) 450 گرم
گوجه‌فرنگي خرد شده يك عدد
مخلوط پنيرهاي رنده شده 225 گرم
اسفناج تازه 2 پيمانه
كاسني قرمز يك پيمانه


طرز تهيه :
1. كنسرو لوبيا را آبكش كنيد و درون كاسه بزرگي بريزيد. سپس نخود، دو قاشق غذاخوري پستو، پياز، سير و ادويه ايتالياي را اضافه كنيد و هم بزنيد.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب كنيد. نيمي از مخلوط لوبيا را درون آن بريزيد. روي آن نيمي از پولنته و سپس روي آن پنير بريزيد. روي پنير يك لايه مخلوط لوبيا و يك لايه پولنته بريزيد. در آرام‌پز را بگذاريد و به مدت 4 تا 6 ساعت با كمترين درجه بگذاريد تا پخته شوند.

3. پس از اين زمان، گوجه‌فرنگي، پنير باقي مانده، اسفناج و كاسني قرمز را اضافه كنيد. پستوي باقي مانده و يك قاشق غذاخوري آب را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را درون كسرول بريزيد و بگذاريد 5 دقيقه با حرارت ملايم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو كنيد.