طرز تهيه استيك سوخاري
طرز تهيه استيك سوخاري
بهترين استيك سوخاري بسيار خوشمزه و لذيذ
آماده سازي : 20 دقيقه پخت : 20 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه استيك سوخاري براي 4 نفر :
گوشت گوساله (استيكي) | 250 گرم |
آرد | 2 فنجان |
بكينگ پودر | 2 قاشق چاي خوري |
جوش شيرين | 1 قاشق چاي خوري |
فلفل سياه | 1 قاشق چاي خوري |
نمك | 3/4 قاشق چاي خوري |
باترميلك | 1 و 1/2 فنجان |
تخم مرغ | 1 عدد |
سس تند | 1 قاشق غذا خوري |
سير خرد شده | 2 حبه |
كره گياهي | 3 فنجان |
شير | 4 فنجان |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه استيك سوخاري : استيك را به ضخامت حدود 0.5 سانت برش دهيد. بكينگ پودر، جوش شيرين، فلفل و نمك را در يك كاسه كم عمق جداگانه با هم هم بزنيد. باترميلك، تخم مرغ، سس فلفلي تاباسكو، و سير را هم با يكديگر مخلوط كرده و هم بزنيد. 2 فنجان آرد را در يك كاسه كم عمق بريزيد. هر كدام از استيك ها را در آرد، سپس در خمير، و دوباره در آرد بخوابانيد. بگذاريد هر يك از استيك ها به طور كامل با آرد پوشانده شوند.
يك ماهيتابه عميق را به حرارت 325 درجه فارنهايت (165 درجه سانتيگراد) برسانيد. سپس استيك ها را تا جايي كه رنگ آنها قهوه اي-طلايي شود در آن سرخ كنيد (حدود 3 الي 5 دقيقه براي هر طرف). استيك سرخ شده را روي يك برگه يا حوله كاغذي براي روغن زدايي قرار دهيد. كره آب شده را از ظرف خارج كنيد. بگذاريد مقدار كمي از كره باقي بماند. (حدود 4/1 فنجان)
ظرف كه در آن كمي كره وجود دارد را به حرارت متوسط رو به كم برسانيد. آرد باقي مانده را به آن اضافه كنيد. شير را اضافه كرده و هم بزنيد، حرارت را به ميزان متوسط افزايش دهيد، مايه سوخاري را به بجوش بياوريد، تا زماني كه ضخيم شود (حدود 6 الي 7 دقيقه) طبخ را ادامه دهيد. نمك و فلفل را به عنوان ادويه اضافه كنيد.
استيك براي سرو شدن آماده است.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۱۱ بازديد
- ۰ نظر