مواد لازم:
گوشت چرخ كرده 450 گرم
پياز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفري مقداري
آرد سوخاري
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده 450 گرم
پياز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفري مقداري
آرد سوخاري
نمك و فلفل
پوره:
سيب زميني 4 عدد
كره 2 قاشق
شير 1 ليوان
نمك و فلفل
رويه:
سس گوجه فرنگي 1 كاسه
ريحان مقداري
پنير پيتزا
طرز تهيه:
گوشت چرخ شده را در ظرفي ريخته رويش پياز رنده شده مي ريزيم. تخم مرغ را اضافه كرده و جعفري ريز شده را مي افزاييم همه را باهم ورز ميدهيم. نمك و فلفل را مي ريزيم آرد سوخاري ريخته تا كمي غلظت پيدا كند.
براي پوره: سيب زميني ها ي پخته را له كرده كره ريخته و هم ميزنيم شير را هم كم كم مي ريزيم نمك و فلفل زده وقتي خوب هم زده شده در سيني فر ريخته . از مواد گوشتي هم كوفته هاي كوچك درست كرده در تابه روغن خيلي كم ريخته و كوفته هار ا ميپزيم. ريحان را خرد كرده و به سس گوجه فرنگي مي ريزيم. در سيني فر روي پوره 80% كوفته هاي پخته را قرار مي دهيم رويش هم سس گوجه فرنگي مي ريزيم در فر 180 درجه قرار ميدهيم وقتي كم مانده بپزد رويش پنير پيتزا مي ريزيم و دوباره در فر قرار مي دهيم و مي پزيم
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۴۲ بازديد
- ۰ نظر