مواد لازم :
مرغ چرخ شده 500 گرم
آرد سوخاري 1 ليوان
تخم مرغ 1 عدد
جعفري مقداري
پياز 1 عدد
نمك و فلفل
مواد لازم :
مرغ چرخ شده 500 گرم
آرد سوخاري 1 ليوان
تخم مرغ 1 عدد
جعفري مقداري
پياز 1 عدد
نمك و فلفل
مواد داخلي:
اسفناج مقداري
فلفل قرمز 2 عدد
قارچ 1 كاسه
نمك
روغن مايع نصف ليوان
سس:
گوجه فرنگي 3 عدد
رب 1قاشق مربا
روغن زيتون 3 قاشق
سير 2 حبه
نمك
آويشن
آب جوش 1 استكان
رويه:
پنير پيتزاي رنده شده
طرز تهيه:
كوفته :
پياز رنده شده آبش را مي گيريم.
جعفري را ريز خرد مي كنيم.
در يك ظرف مرغ چرخ شده, پياز, تخم مرغ,آرد سوخاري, نمك و فلفل خوب هم ميزنيم كوفته دراز و گود درست كرده و در سيني فر مي چينيم در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ ميكنيم
مواد داخلي:
قارچ, فلفل قرمز را ريز خرد ميكنيم.
اسفناجها ر ا خرد ميكنيم
در نابه نصف ليوان روغن ميريزيم داخلش فلفل قرمز و قارچ ريخته تفت ميدهيم سپس اسفناجها را ريخته 5 دققيقه ديگر هم تفت مي دهيم نمك ريخته از حرارت بر ميداريم.
داخل كوفته ها را از مواد اسفناجي پر ميكنيم
سس:
گوجه فرنگي ها را رنده ميكنيم.
سير را له ميكنيم
در تابه روغن زيتون ريخته گوجه فرنگي و رب مي ريزيم و تفت مي دهيم و سير ريخته هم ميزنيم سپس آويشن , نمك, آب جوش ريخته و ميپزيم اين سس را روي كوفته ها ميريزيم سپس پنير پيتزاي رنده شده ريخته و در فر 200 درجه بمدت 10 دقيقه قرار داده تا پنيرها ذوب شود
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۵۴ بازديد
- ۰ نظر