شكر، روغن، سير، سس سويا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً با هم مخلوط شود.
مواد لازم:
شكر قهوه اي: ۲ قاشق غذاخوري
روغن كانولا: ۲ قاشق غذاخوري
سير: ۸ حبه
سس سويا: ۳ قاشق غذاخوري
سينه مرغ، چرخ شده: نيم كيلوگرم
طرز تهيه:
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
شكر، روغن، سير، سس سويا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً با هم مخلوط شود.
مواد به دست آمده را به ۲۰ قسمت تقسيم كنيد و با دست مرطوب هر يك را به شكل گرد دربياوريد.
در ماهيتابه كمي چرب شده، گوشت قلقلي شده را كمي تفت دهيد (حدود ۴ دقيقه)، سپس در ظرفي پيركس كه كمي چرب شده بچينيد و به مدت ۵ دقيقه در فر قرار دهيد.
درصورت تمايل روي كوفته ها سس گوجه بريزيد.
گوشت قلقلي را مي توان با نودل، برنج يا نان سرو كرد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۹۵۳ بازديد
- ۰ نظر