خوراك گوشت قلقلي

وبلاگ مدير سايت

شكر، روغن، سير، سس سويا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً با هم مخلوط شود.

 

مواد لازم:

شكر قهوه اي: ۲ قاشق غذاخوري

روغن كانولا: ۲ قاشق غذاخوري

سير: ۸ حبه

سس سويا: ۳ قاشق غذاخوري

سينه مرغ، چرخ شده: نيم كيلوگرم

 

طرز تهيه:

فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

شكر، روغن، سير، سس سويا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط كن بريزيد تا كاملاً با هم مخلوط شود.

مواد به دست آمده را به ۲۰ قسمت تقسيم كنيد و با دست مرطوب هر يك را به شكل گرد دربياوريد.

در ماهيتابه كمي چرب شده، گوشت قلقلي شده را كمي تفت دهيد (حدود ۴ دقيقه)، سپس در ظرفي پيركس كه كمي چرب شده بچينيد و به مدت ۵ دقيقه در فر قرار دهيد.

درصورت تمايل روي كوفته ها سس گوجه بريزيد.

گوشت قلقلي را مي توان با نودل، برنج يا نان سرو كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد