سرزمين زيبا و حاصلخيز برزيل سرشار از انواع مواد غذايي آشنا و عجيب و غريب است. اما جالب است بدانيد كه كباب در برزيل يك فرهنگ غذايي وارداتي است. مهاجران لبناني كه سالها قبل آمريكاي جنوبي را براي سكونت برگزيدند، خوراكهاي لذيذ و متنوعشان را با خود به آنجا بردند و چون با استقبال روبهرو شد بعضي از اين غذاها را به آشپزي برزيل هديه كردند. اما به خاطر داشته باشيد كه تركيب اعجابانگيز گوشتهاي بينظير اروگوئه و آرژانتيني با طعمدهندههاي شرقي، مزهاي را به شما ميدهد كه در هيچ جاي دنيا مشابه آن را نمييابيد.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- فيله گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد كرده
- روغن مايع: يكچهارم پيمانه
- سير: ۴ حبه، ساطوري شده
- سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوري
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
- فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري
- نمك: به ميزان لازم
روش تهيه:
۱- سير، روغن و ادويهجات را با هم مخلوط كنيد. تركيب نهايي بايد خميري قرمزرنگ باشد. تكههاي گوشت را حداقل ۲ ساعت در اين مايه بخوابانيد تا طعم بگيرد.
۲- تكههاي فيله را به سيخ كشيده و روي منقل كباب كنيد. توجه داشته باشيد كه گوشت بايد خيلي نرم باشد تا زود بپزد و سماق روي آن نسوزد.
نكات:
۱- يكي از بهترين نرمكنندههاي طبيعي، انجير كال است كه در گيلان استفاده ميشود. بسياري از گيلكها انجير كال را در فريزر نگه ميدارند و در طول سال آن را مانند كيوي به گوشت اضافه ميكنند.
۲- براي قرمزتر شدن كباب، ميتوانيد كمي پاپريكا به مايه اضافه كنيد. البته پاپريكاي ايراني بيشتر از آنكه به كباب رنگ دهد آن را خشك ميكند. اگر يك بسته كوچك پاپريكاي خارجي تهيه كنيد، تا مدتها برايتان قابل استفاده است.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۴۸۱ بازديد
- ۰ نظر