دلمه تخم مرغ

وبلاگ مدير سايت

مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
سس مايونز - 4/1 فنجان
خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
سركه - يك قاشق مرباخوري
فلفل و برگ جعفري - مقداري

طرز تهيه

تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد. سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.

نكته:مي‌توانيد به مخلوط زرده، پنير فتا، زيتون يا آراگانو‌ اضافه كنيد.

اين آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهاي بانـوي آشـپزخانه مي باشـد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد