پخت جوجه ترش تابه اي

وبلاگ مدير سايت

مواد اوليه:
• سينه مرغ دو عدد
• پياز يك عدد
• فلفل دلمه اي يك عدد
• روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
• آب ليمو دو قاشق غذاخوري
• گردو 200 گرم
• گشنيز و نعنا 100 گرم
• سير دو حبه
• آب نارنج سه قاشق غذاخوري
• روغن سرخ كردني و زعفران به ميزان لازم
• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

 

طرز تهيه
• مرغ را به قطعات كوچك به اصطلاح قوطي كبريتي برش زده، با پياز رنده شده،

فلفل دلمه اي خردشده، روغن زيتون، سير، زعفران، نمك، فلفل، زردچوبه و آب ليمو مزه دار كرده

و شش ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا طعم دار شود.

پخت جوجه ترش تابه اي

• سپس تكه هاي جوجه را به سيخ هاي چوبي كشيده و در تابه چدني دردار مي گذاريم تا بپزند،

در اين مرحله حتما شعله گاز بايد در كمترين حد باشد.

• در ظرفي جداگانه گردوي ساييده شده را به همراه سبزي هاي خردشده و آب نارنج خوب مخلوط كرده

و پس از آن كه جوجه ها آماده شدند، مواد را روي جوجه ها ريخته و مي گذاريم

تا به همراه جوجه ها به مدت 10 دقيقه بپزند.
نكته براي اين كه جوجه ها به سيخ چوبي نچسبد، بايد سيخ ها را به روغن مايع آغشته كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد