مواد لازم :
بسكوئيت نرم شده | ۲ و ۳/ ۱ ليوان |
شير عسل | ۴/ ۳ ليوان |
خرما بدون هسته | ۱ و ۲/ ۱ ليوان |
مغز گردو نرم شده | ۲/ ۱ ليوان |
كره | ۲۰۰ گرم |
شكلات مايع | مقداري براي تزئين |
طرز تهيه :
1 - خرما + شيرعسل + كره را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد.
2 - مواد را روي حرارت هم بزنيد تا وقتي كه كره ذوب شود.
3 - مواد را از روي حرارت برداشته با قاشق چوبي هم بزنيد تا وقتي كه نرم شود.
4 - بسكوئيت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد.
5 - مواد را با دست خوب ورز دهيد تا يكدست شود.
6 - ظرف پيركسي را با كره كمي چرب كرده مواد را بصورت يكنواخت در ظرف ريخته روي آن را با قاشق صاف كنيد.
7 - روي مواد را با شكلات مايع تزئين كنيد سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در يخچال بگذاريد.
8 - ظرف را از يخچال خارج كرده شيريني را به صورت مستطيل هاي كوچك برش دهيد و در ظرف بچينيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۹۲ بازديد
- ۰ نظر