طرز تهيه دسر با خرما,طرز تهيه دسرهاي خانگي


مواد لازم :

بسكوئيت نرم شده ۲ و ۳/ ۱ ليوان
شير عسل ۴/ ۳ ليوان
خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ ليوان
مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ ليوان
كره ۲۰۰ گرم
شكلات مايع مقداري براي تزئين


طرز تهيه :
1 - خرما + شيرعسل + كره را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد.
2 - مواد را روي حرارت هم بزنيد تا وقتي كه كره ذوب شود.


3 - مواد را از روي حرارت برداشته با قاشق چوبي هم بزنيد تا وقتي كه نرم شود.
4 - بسكوئيت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد.


5 - مواد را با دست خوب ورز دهيد تا يكدست شود.
6 - ظرف پيركسي را با كره كمي چرب كرده مواد را بصورت يكنواخت در ظرف ريخته روي آن را با قاشق صاف كنيد.


7 - روي مواد را با شكلات مايع تزئين كنيد سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در يخچال بگذاريد.
8 - ظرف را از يخچال خارج كرده شيريني را به صورت مستطيل هاي كوچك برش دهيد و در ظرف بچينيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد