
مناسب براي : غذاي دانشجويي
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه املت در فر براي 3 نفر :
| تخم مرغ | 4 عدد |
| فلفل دلمه رنگي از هر رنگ | 1 قاشق غذا خوري |
| سوسيس حلقه اي خرد شده | 2 عدد |
| پيازچه خرد شده | 1 عدد |
| سير ريز خرد شده | خيلي كم |
| گوجه فرنگي خرد شده | 1 عدد |
| رب گوجه فرنگي | 1 قاشق چاي خوري |
| زردچوبه | به ميزان لازم |
| فلفل سياه و نمك | به ميزان لازم |
| زعفران آب كرده غليظ | 1 قاشق چاي خوري |
طرز تهيه املت در فر :
سبزيجات را با كمى كره وروغن زيتون زرد چوبه و رب گوجه يك تفت كم ميدهيم.
سوسيس را تفت ميدهيم .
تخم مرغ را با زعفران ونمك كمى هم ميزنيم.

در يك ظرف همهء مواد رو مخلوط ميكنيم .
ظرف مناسب فر را كمى با كره چرب ميكنيم.
مخلوطمان را داخل قالب ريخته و در فر داغ 200 درجه سانتى گراد با پوشش قرار ميدهيم.
چند سوراخ روى پوششمان ايجاد ميكنيم ( اگر از فويل استفاده ميكنيد ) من يك بشقاب مناسب روى ظرفم قرار دادم كه كمى از اطراف بخار غذا بيرون مى آمد ...
بعد از يك ربع ... پوشش آن را برداشته و كمى هم بدون پوشش در فر قرار ميدهيم ( در اين زمان در صورت دلخواه كمى پنير پيتزا روى املت بريزيد كه من اين كار را نكردم ) ديگه كم كم آماده خوردن است ...

- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۴۴۷ بازديد
- ۰ نظر