طرز تهيه كسرول سبزيجات, نحوه پخت كسرول سبزيجات


تعداد: 8 نفر
زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم :

كنسرو لوبيا سفيد 2 قوطي (هر كدام 540 گرم)
نخود يك قوطي 540 گرمي
پستو ريحان ¼ پيمانه
پياز خرد شده يك عدد
سير رنده شده 4 حبه
ادويه ايتاليايي (مخلوط سبزيجات معطر) 1.5 قاشق چايخوري
پولنته پخته شده (شورباي ذرت) 450 گرم
گوجه‌فرنگي خرد شده يك عدد
مخلوط پنيرهاي رنده شده 225 گرم
اسفناج تازه 2 پيمانه
كاسني قرمز يك پيمانه


طرز تهيه :
1. كنسرو لوبيا را آبكش كنيد و درون كاسه بزرگي بريزيد. سپس نخود، دو قاشق غذاخوري پستو، پياز، سير و ادويه ايتالياي را اضافه كنيد و هم بزنيد.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب كنيد. نيمي از مخلوط لوبيا را درون آن بريزيد. روي آن نيمي از پولنته و سپس روي آن پنير بريزيد. روي پنير يك لايه مخلوط لوبيا و يك لايه پولنته بريزيد. در آرام‌پز را بگذاريد و به مدت 4 تا 6 ساعت با كمترين درجه بگذاريد تا پخته شوند.

3. پس از اين زمان، گوجه‌فرنگي، پنير باقي مانده، اسفناج و كاسني قرمز را اضافه كنيد. پستوي باقي مانده و يك قاشق غذاخوري آب را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را درون كسرول بريزيد و بگذاريد 5 دقيقه با حرارت ملايم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد