• تعداد: 8 نفر
• زمان تهيه: 20 دقيقه
• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت
مواد لازم :
كنسرو لوبيا سفيد | 2 قوطي (هر كدام 540 گرم) |
نخود | يك قوطي 540 گرمي |
پستو ريحان | ¼ پيمانه |
پياز خرد شده | يك عدد |
سير رنده شده | 4 حبه |
ادويه ايتاليايي (مخلوط سبزيجات معطر) | 1.5 قاشق چايخوري |
پولنته پخته شده (شورباي ذرت) | 450 گرم |
گوجهفرنگي خرد شده | يك عدد |
مخلوط پنيرهاي رنده شده | 225 گرم |
اسفناج تازه | 2 پيمانه |
كاسني قرمز | يك پيمانه |
طرز تهيه :
1. كنسرو لوبيا را آبكش كنيد و درون كاسه بزرگي بريزيد. سپس نخود، دو قاشق غذاخوري پستو، پياز، سير و ادويه ايتالياي را اضافه كنيد و هم بزنيد.
2. قابلمه آرامپز را با روغن چرب كنيد. نيمي از مخلوط لوبيا را درون آن بريزيد. روي آن نيمي از پولنته و سپس روي آن پنير بريزيد. روي پنير يك لايه مخلوط لوبيا و يك لايه پولنته بريزيد. در آرامپز را بگذاريد و به مدت 4 تا 6 ساعت با كمترين درجه بگذاريد تا پخته شوند.
3. پس از اين زمان، گوجهفرنگي، پنير باقي مانده، اسفناج و كاسني قرمز را اضافه كنيد. پستوي باقي مانده و يك قاشق غذاخوري آب را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را درون كسرول بريزيد و بگذاريد 5 دقيقه با حرارت ملايم درون آرامپز پخته شوند. سپس سرو كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۷۷ بازديد
- ۰ نظر