باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.
مواد لازم براي ۴ تا ۶نفر:
باقلاي متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
روغن زيتون - ۴قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
سير رنده شده - ۴ حبه
پنير فتاي خرد شده - ۱۱۵گرم
شويد تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوري
زيتون - يك پيمانه
ادويه شامل (نمك و فلفل) - به مقدار لازم
طرز تهيه:
باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.
در ماهيتابه اي مناسب، كمي روغن زيتون اضافه كنيد و سپس گوجه فرنگي و سير را روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا آب گوجه گرفته شود ادويه را به آن اضافه كنيد.
پنير را به گوجه و سير اضافه كنيد و براي چند دقيقه روي حرارت قرار دهيد. سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد كمي سرد شود.
در ظرفي مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سير و پنير را به خوبي مخلوط كنيد و روي آن را با شويد و زيتون تزيين كنيد.
اگر تمايل داريد براي ترش شدن سالاد مي توانيد كمي آب ليموي تازه به آن اضافه كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۸۷ بازديد
- ۰ نظر