نحوه پخت پنير سوخاري, پنير سوخاريپنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، به عنوان پيش غذا سرو مي شوند

طرز تهيه پنير سوخاري

اين پنيرهاي سوخاري و ترد را مي توانيد با سس بعنوان پيش غذا ميل نماييد.
اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند.


مواد لازم جهت تهيه پنير سوخاري:

پنير كامبر ۵۰۰ گرم
آرد سفيد دو قاشق سوپخوري
پودر خردل دو قاشق چايخوري
شير دو قاشق سوپخوري
تخم مرغ يك عدد
خرده نان نصف فنجان
پودر فلفل قرمز يك چهارم قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه يك چهارم قاشق چايخوري
روغن براي سرخ كردن
سبزيجات معطر تازه براي تزيين

روش تهيه پنير سوخاري :
پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد.
بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد.
در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد.
هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد.

روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند.
تزئين پنير سوخاري :براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد