بسياري از دستورات غذايي خوردن سبزيجات را در وعده صبحانه حتي براي يك دوره كوتاه مدت توصيه مي كنند. اينجا طرز تهيه يك صبحانه بسيار ساده و كم كالري با كرفس آموزش داده مي شود.
اميدواريم با بهره گيري از اين دستور از خواص كرفس برخوردار شويد.
اگر تمايل داشته باشيد مي توانيد از اين صبحانه به عنوان يك پيش غذا براي ميز شام استفاده كنيد. در اين صورت براي زيباتر شدن مي توانيد كره بادام زميني را در ماسوره خامه بريزيد و سپس روي كرفس بكشيد تا فرم دار شود.
مواد لازم:
اگر تمايل داشته باشيد مي توانيد از اين صبحانه به عنوان يك پيش غذا براي ميز شام استفاده كنيد. در اين صورت براي زيباتر شدن مي توانيد كره بادام زميني را در ماسوره خامه بريزيد و سپس روي كرفس بكشيد تا فرم دار شود.
مواد لازم:
- ساقه كرفس 5 عدد
- كره بادام زميني يك دوم فنجان
- كشمش يك چهارم فنجان

طرز تهيه:
1. ساقه هاي كرفس را خوب بشوييد و خشك كنيد.ساقه ها را به تكه هاي 15 سانتي در آوريد.
2. كره بادام زميني را روي ساقه كرفس و داخل شيار آن بكشيد .
3. دانه هاي كشمش را بشوييد و خشك كنيد.
4. از اين دانه ها با فاصله روي ساقه كرفس قرار دهيد و ميل كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۲۶۱ بازديد
- ۰ نظر