فوندو پنيري به سبك مكزيك

در يك قابلمه، گوجه‌فرنگي، پياز، فلفل كبابي و فلفل چيلي را با يكديگر مخلوط كنيد.

تعداد: ۳۶ عدد

زمان تهيه: ۱۵ دقيقه

زمان پخت: ۲ ساعت

• مواد لازم

۴۱۰ گرم گوجه‌فرنگي خرد شده

۲/۳ پيمانه پياز خرد شده

نصف پيمانه فلفل قرمز شيرين خرد شده

۱۱۰ گرم فلفل چيلي سبز خرد شده

۳ پيمانه پنير مونتري

۳ پيمانه پنير مكعبي خرد شده

نان تست

شير

• طرز تهيه

۱.در يك قابلمه، گوجه‌فرنگي، پياز، فلفل كبابي و فلفل چيلي را با يكديگر مخلوط كنيد. پنير مونتري و پنير سفيد را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۲.در قابلمه را بگذاريد و ۳ تا ۴ ساعت با حرارت كم يا دو ساعت با حرارت ملايم آنها را بپزيد.

۳. فونده را به همراه نان تست سرو كنيد. اگر فونده سفت بود، كمي شير به آن اضافه كنيد تا كمي رقيق شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد