پخت املت گوجه, درست كردن املت گوجه كبابي

با تهيه املت همگان آشنايند. كبابي كردن گوجه هم به مهارت خاصي نياز ندارد. تركيب تخم مرغ و گوجه كبابي، غذايي پيش رويتان مي‌گذارد كه هم آسان تهيه مي‌شود هم سريع. مقادير موادش هم به خودتان بستگي دارد.

مواد لازم :

گوجه فرنگي
تخم مرغ
نمك
فلفل
روغن زيتون


طرز تهيه :
سر گوجه فرنگي‌ها را جدا كنيد و درون گوجه‌ها را خالي كنيد اما تا حدي كه تخم‌هاي گوجه فرنگي خارج شود و گوشت ان باقي بماند.
درون گوجه‌ها نمك و فلفل بپاشيد، كف سيني فر را چرب كنيد سپس گوجه‌ها را كف ان بچينيد و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشكنيد.

سيني را درون فر قرار دهيد و اجازه دهيد با حرارت فر گوجه‌ها كبابي و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از اماده شدن سيني را از فر خارج كنيد و مقداري روغن زيتون يا كره روي تخم‌ها بريزيد و بهمراه نان سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد