جوجه به سبك كشور مكزيك

وبلاگ مدير سايت

ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.


مواد لازم:

  • فيله مرغ 4 تكه
  • سير خرد شده 6 حبه خرد شده
  • نمك به مقدار لازم
  • فلفل به اندازه ايي كه گوشت راتند كند
  • سس سالسا 7 قاشق غذا خوري
  • زنجبيل به مقدار قابل توجه براي روي فيله ها
  • پنير چدار رنده شده 250 گرم
  • اسپري روغن

روش پخت جوجه مكزيكي

طرز تهيه:


1. ابتدا كف يك ماهي تابه را با اسپري روغن چرب كنيد.

2. سپس روي فيله هاسير خرد شده ، نمك ، فلفل و مقدار قابل توجهي زنجبيل بپاشيد.

3. فيله ها را در ماهي تابه بچينيد و روي حرارت ملايم قراردهيد تا رنگ آن تغيير كند .هر دو طرف فيله ها را كمي سرخ كنيد.

4. سپس آنها را از ماهي تابه بيرون بياوريد و در ظرف مناسب فر بچينيد.

5. روي آنها را سس سالسا بدهيد و پنير چدار را روي آنها بپاشيد.

6. ظرف را 20 تا 25 دقيقه در فر با دماي 375 درجه قرار دهيد تا پنير روي غذا ذوب شده و طلايي شود.

7. بعد از بيرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل ميل كنيد و لذت ببريد. نوش جان.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد