مواد لازم :
سيب شيرين 2 عدد . كلم بروكلي متوسط 1 عدد . كره 3 قاشق غذاخوري . پياز 2 عدد . سير 2 حبه . آب مرغ يا آب سيب 2 ليوان . آبليمو و نمك و فلفل مقدار لازم
طرز تهيه :
كلم بروكلي را بشوييد سپس گل هاي كلم را با دست جدا كنيد و ساقه هاي آن را خرد نماييد ؛ سيب ها را نيز پوست بكنيد و به تكه هاي كوچك برش بزنيد.
كره را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شود ، سير و پيازها را خرد كنيد و در كره تفت دهيد تا نرم شوند سپس سيب هاي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.
پس از اينكه سيب ها نرم شدند كلم بروكلي خرد شده و گل هاي كلم را اضافه كنيد ، كمي تفت دهيد و آب مرغ ، نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد ، حرارت را زياد كنيد تا سوپ به جوش بيايد سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد و به مدت 30 دقيقه اجازه دهيد سوپ به آرامي بجوشد.
پس از آماده شدن سوپ را داخل ميكسر بريزيد و بزنيد تا يكدست شود سپس به داخل قابلمه برگردانيد ، مقداري آبليمو اضافه كنيد ، 5 دقيقه كه جوشيد از روي حرارت برداريد و سوپ را سرو كنيد.
نكته :
اگر نميخواهيد سوپ را با ميكسر بزنيد و تمايل داريد سوپ را به همان صورت سرو كنيد بهتر است سيب و كلم بروكلي را ريزتر خرد كنيد تا سوپ ظاهر زيباتر و مطبوع تري داشته باشد.نوش جان
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۲۷۸ بازديد
- ۰ نظر