كيك كيوي؛ كيك ويتامين «ث»

اگر چه اين دسر ميوه‌اي نام كيك گرفته است ولي برخلاف انتظار، خميري اسفنجي و پوك ندارد. خمير اين كيك بيشتر به تارت شباهت دارد كه همراه با كيوي طعم‌دار شده است.

اگر چه اين دسر ميوه‌اي نام كيك گرفته است ولي برخلاف انتظار، خميري اسفنجي و پوك ندارد. خمير اين كيك بيشتر به تارت شباهت دارد كه همراه با كيوي طعم‌دار شده است؛ در ضمن ويژگي مهم ديگر اين كيك اين است كه در آن به جاي خامه (مانند كيك‌هاي تازه) از سفيده تخم‌مرغ استفاده شده است.

مواد لازم

۳۰۰ گرم آرد گندم

۲۰۰ گرم كره (خرد شود)

۷۰ گرم پودر قند

نوك ق چ نمك

۴ /۱ ق چ پوست رنده شده ليموترش

۴ عدد سفيده تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم پودر قند

۸۰۰ گرم كيوي

۲۰۰ گرم فندق خرد شده

پودر قند مقداري براي تزيين

برگ نعناي تازه چند عدد

طرز تهيه:

۱. كاسه بزرگي آماده كنيد و آرد، كره، پودر قند، نمك و پوست رنده شده ليموترش را در آن بريزيد و با هم خوب مخلوط كنيد تا خميري يكدست حاصل شود. سپس خمير را به صورت گلوله بزرگي درآوريد و كيسه فريزر يا پلاستيك سلفوني روي آن بكشيد و در گوشه‌اي از آشپزخانه به مدت يك ساعت قرار دهيد تا استراحت كند. در اين فاصله، فر اجاق گاز را روي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد (۳۹۰ درجه فارنهايت يا شماره ۶) روشن كنيد.

۲. پوست كيوي‌ها را بكنيد و آنها را به صورت حلقه‌حلقه برش بزنيد. سطح سيني فر را با كاغذ روغني شيريني‌پزي بپوشانيد و خمير را بعد از پهن كردن روي سطح پيشخوان يا يك سيني بزرگي كه به آرد آغشته شده است، به سيني فر انتقال دهيد. پس از آن، برش‌هاي كيوي را روي خمير بچينيد و سيني فر را ۳۰ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا بپرد.

۳. در اين فاصله،‌ سفيده‌هاي تخم‌مرغ را در كاسه كوچكي بريزيد و با دستگاه همزن آن قدر بزنيد تا پف كند، سپس پودر قند را كم‌كم به آن اضافه كنيد و آرام هم بزنيد. حالا كيك را از فر بيرون آوريد و با برس مخصوص شيريني‌پزي، سفيده را روي سطح كيوي‌ها بريزيد و پخش كنيد.

۴. پس از آن، فندق‌ها را روي لايه سفيده تخم‌مرغ بريزيد و دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد؛ فقط اين بار درجه فر بايد روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد (۳۵۵ درجه فارنهايت يا شماره۴) تنظيم شود.

در پايان، پودر قند را روي سطح كيك بپاشيد و پس از تزيين با نعنا و برش آن به ۲۴ تكه مربع شكل، پذيرايي كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد