مواد لازم :
رشته پاكستاني ۱ بسته شكلات تخته اي قهوه اي ۱۰۰ گرم كره ۱۰۰ گرم خلال بادام ۵۰ گرم پودر پسته جهت تزيين
طرز تهيه :
ابتدا كره رو روي حرارت قرار مي ديم تا ذوب بشه .
رشته پاكستاني رو كاملا خرد كرده و در ماهيتابه بريزيد و تفت بدين تا رنگ اون كمي برگرده .
نكته : بهتره رشته خوب خرد بشه . تقريبا به اندازه ۸-۷ ميليمتر . لزومي نداره دونه دونه خط كش بذاريد و اندازه بگيريد منظورم اينه كه كاملا خرد بشن .
بعد خلال بادام رو كمي خرد كرده و به رشته ها اضافه مي كنيم . نكته : مي توانيد از گردوي نگيني شده هم استفاده كنيد .
شكلات رو به روش بن ماري آب كرده و داخل ماهيتابه مي ريزيم .
خوب مخلوط مي كنيم .
بعد داخل كپسول مي ريزيم . نكته : مي توانيد داخل جعبه باقلوا هم درست كرده و بعد برش بزنيد .
آخر سر روي هر كدوم كمي پودر پسته مي ريزيم . اين باقلوا رو تا يك هفته در يخچال مي توانيد نگهداريد .
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۰۴ بازديد
- ۰ نظر