باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد....

باقلوا,قزويني,شيريني سنتي قزوين

مواد لازم:

- شير نصف پيمانه(80 گرم)

- بيكينگ پودر يك دوم قاشق چاي خوري

- نمك يك هشتم قاشق چاي خوري

- كره 3 قاشق غذاخوري

- زرده تخم مرغ 2 عدد

- آرد الك شده 225 گرم

مواد لازم براي داخل باقلوا:

- پودر پسته 2 پيمانه

- گلاب 2 قاشق غذاخوري

- پودر قند يك پيمانه

- هل 1 قاشق چاي خوري

مواد لازم براي شربت باقلوا:

- شكر يك پيمانه(150 گرم)

- آب نصف پيمانه(70 گرم)

- گلاب يك چهارم پيمانه(40 گرم)

- جوهر ليمو يك چهارم قاشق چاي خوري

طرز تهيه :

بيكينگ پودر و نمك را در شير حل كرده و با سه قاشق كره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط كنيد. آرد را كم كم اضافه نموده تا خمير لطيفي به دست آيد.خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و دو ساعت بگذاريد بماند تا خمير ور بيايد. سپس به اندازه يك گردو از خمير برداشته و با وردنه به شكل مربع باز كنيد. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط كرده و به اندازه يك قاشق از مواد مخلوط شده را روي خمير باز شده قرار دهيد و چهار گوشه خمير را به طرف بالا جمع نموده و يك پيچ به آن بدهيد و لبه هاي آن را برگردانيد تا به شكل گل رز درآيد و در روغن فراوان سرخ كرده، سپس در شربت بيندازيد تا شيره به خورد آن برود. سپس روي آن پودر پسته بزيريد.

طرز تهيه شربت باقلوا:

شكر، آب، گلاب و جوهر ليمو را مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا اندكي بجوشد و كمي غليظ شود.

تهيه باقلوا در فر:

باقلوا را مي توانيد در فر هم تهيه كنيد. به اين ترتيب كه بعد از پيچيدن باقلوا، آن ها را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزيد. كمي كه لبه نان باقلوا تغيير رنگ داد، از فر خارج نموده و روي آن پودر قند بپاشيد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد