پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

خمير اين پيراشكي بافت خاصي داره كه وقتي مي خوري يه كوچولو حالت ترد بودن نون رو هم حس مي كني . براي اينكه بافت خميرم حالت نون باگتي داشته باشه از مغازه نون فانتزي محلمون 1.5 كيلوگرم خمير نون باگت گرفتم ( شما نصف يا يك سوم اين مقدار رو تهيه كنيد يا به نانوا بگيد كه يه دونه خمير نون باگت مي خوام) . تو تركيب خمير هم كمي دست بردم و فكر كنم خيلي بهتر شد خوب موادي كه باهاش مخلوط كردم :

مواد لازم براي خمير :

شير نصف پيمانه
روغن نصف پيمانه
تخم مرغ يك عدد
دارچين يك قاشق غذا خوري
زيره سياه دو قاشق غذا خوري پر

آرد ( به مقداري اضافه كنيد كه بعد از ورز دادن خمير به دست نچسبه تقريبا" 400 گرم اضافه كردم )

طرز تهيه خمير پيراشكي :

بعد خمير رو حسابي ورز دادم . خمير كه آماده شد روي ميز كارمون آرد مي پاشيم بعد به اندازه يه دونه نارنگي از خمير برداشته و با وردنه باز مي كنيم و روي قالب پيراشكي قرار داده و مواد پيراشكي رو داخلش مي ريزيم . موقع درآوردن پيراشكي از قالب كمي دقت كنيد كه خميرتون آسيب نبينه, ممكنه دو سه تاي اولي كمي خراب بشه ولي بعدا" قلقش دستتون مي آد.

مواد داخل پيراشكي :

گوشت چرخ كرده 250 گرم
قارچ 300 گرم
پياز سرخ كرده 3 قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري ( با نصف استكان آبجوش حل كنيد)
فلفل دلمه اي 2 عدد
سيب زميني 3 عدد متوسط
جعفري خرد شده يك پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زيره سياه 1 قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن مواد
تخم مرغ 1 عدد
كنجد به ميزان لازم
سس گوجه فرنگي به ميزان لازم

طرز تهيه :

* براي اينكه ظرف اضافي نشوريد اول از همه سيب زميني ها رو نگيني كرده و سرخش كنيد (فعلا تا آخر كار با اين سيب زميني كاري نداريم ) بعد توي همون ماهيتابه بقيه مواد رو به ترتيب زير درست كنيد .
* گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ تفت داده بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و زردچوبه , قارچهاي خرد شده رو داخل گوشت ريخته و كامل تفت مي ديم . رب گوجه رو به مواد قبلي اضافه مي كنيم و در آخر جعفري و فلفل دلمه اي و زيره رو داخل ماهيتابه مي ريزيم و اجازه مي ديم موادمون اندازه چند دقيقه با هم آشنا بشن و مزه هاشون به خرد هم بره.
* بعد از خاموش كردن شعله گاز سيب زميني سرخ شده رو به مواد قبلي اضافه مي كنيم , خوب حالا مواد داخل پيراشكي آماده شد.
* فر رو با پيش گرمايش 220 درجه سانتيگراد براي ماكروويو و 180 درجه سانتيگراد براي فر گاز آماده مي كنيم , سيني فر رو چرب مي كنيم و پيراشكي ها رو داخل اون مي چينيم .
* يه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم مي زنيم و يه قاشق غذا خوري روغن مايع اضافه مي كنيم و با يه قلمو روي پيراشكي ها مي ماليم و كمي هم كنجد روشون مي پاشيم.

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

* من از فر مكروويو استفاده كردم و سه پايه كوتاه رو داخلش گذاشتم و همونطوري كه گفتم فر رو از قبل آماده كردم و سيني رو داخلش قرار داده و اول درجه حرارت 220 درجه سانتيگراد بمدت20 دقيقه سپس گريل به مدت 8 دقيقه (حواستون به زمان گريل باشه كافيه روي پيراشكي طلايي بشه،همين ).

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

نكته : اين پيراشكي چون در روغن سرخ نمي شه خوردن دوتا دونه از اون كاملا" رژيمي محسوب مي شه .

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

پخت پيراشكي, پخت پيراشكي در مايكروفر

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد