
مواد لازم :
| گندم پوست كنده | 1 ليوان |
| نخود | 1 ليوان |
| لوبيا سفيد | 1 ليوان |
| عدس | 1 ليوان |
| ماش | 1 ليوان |
| پياز داغ | 2 قاشق غذاخوري |
| آب گوشت | به مقدار لازم |
| نمك | به مقدار لازم |
طرز تهيه:
تمام حبوبات را چند ساعتي خيس مي كنيم تا كمي نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ريخته و مي گذاريم بپزد.
پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بياندازد.
بايد مرتب هم بزنيم تا آش ته نگيرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بياندازد.
وقتي آش خوب لعاب دار شد، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم. بايد نيم ساعت ديگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف مي ريزيم و با بقيه پياز داغ روي آن را تزئين كرده و سرو مي كنيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۰۴ بازديد
- ۰ نظر