همواره هستند افرادي در خانواده كه به خوردن سس سفيد سالاد آلرژي دارند يا عدهاي كه براي دوري از چاقي بيش از حد خوردن سس را براي خود ممنوع كردهاند. براي اين دسته افراد طرز تهيه نوعي سس را آموزش دادهايم كه يك نوع سس رژيمي محسوب ميشود.
مواد لازم :
آرد | سه قاشق غذاخوري |
كره | ۱۰ گرم |
آبليمو | يك قاشق غذاخوري |
شير | ۲۵۰ گرم |
فلفل سياه | به مقدار لازم |
نمك | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
ابتدا كره را داغ كنيد و از روي شعله برداريد،پس از اين كه كمي خنك شد، آرد و شير را به آناضافه كرده و خوب هم بزنيد، سپس دوباره رويشعله قرار دهيد تا سرخ شود و آنگاه نمك و فلفل را هم به آن اضافه كنيد.
از طرف ديگر در نيم ليتر آب جوش، آبليمو بريزيد و در حالي كه ميجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد.
سس شما پس از چند دقيقه آماده است. البته در صورت تمايل ميتوانيد چاشنيهاي سالاد را كه به صورت آماده ميفروشند به آن اضافه كنيد.
توصيه :
براي پيشگري از ابتلا به اضافه وزن و چاقي كه خود زمينه ساز بيماريهاي زيادي است، سعيكنيد مصرف چربيها و روغن را محدود كنيد.
چربيهاي گوشت را قبل از پخت كاملا بگيريد، همچنين پوست مرغ و چربيهاي زير پوستمرغ هم مانند چربيهاي گوشت قرمز از نوعاشباع شده هستند، و بهتر است آنها را قبل از پخت،از گوشت جدا كنيد و دور بريزيد يا اگر غذايي راسرخ كردهايد، چربي اضافي آن را بگيريد.
بهتر است روغن را تا حد امكان فقط يكبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار دهيد، بنابراين هر بار براي سرخ كردن، تنها به ميزان لازم از روغن استفاده كنيد
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۳۰۸ بازديد
- ۰ نظر