مرغ تنوري با سس مخصوص

وبلاگ مدير سايت

مرغ تنوري

براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.

زمان تهيه: 10 دقيقه به‌علاوه 60- 30 دقيقه زمان خواباندن آن

زمان پخت: 30 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر

ماست كم چرب 150 گرم
سير 2 حبه، كوبيده شود
زيره سبز يك قاشق چاي‌خوري
زردچوبه يك چهارم قاشق چاي‌خوري
رنگ خوراكي قرمز دو قطره
سينه مرغ 4 عدد

براي سس نعنا:

نعناي كاملا خرد شده يك قاشق غذاخوري
سير خرد شده يك حبه كوچك
خيار كوچك يك عدد، به صورت مكعبي و ريز خرد شود
ماست كم چرب 150 گرم
ليمو ترش تازه يك عدد
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن مقداري

طرز تهيه:

• درون يك كاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراكي و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

• سينه‌هاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يك بار آن‌ها را برگردانيد.

براي تهيه سس:

نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمي ديگر آن‌ها را هم بزنيد .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون يخچال قرار دهيد.

• سينه‌هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.

• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35 - 30 دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب كنيد.

• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد