يك خورشت با فيله ماهي را به شما آموزش مي دهيم. اميدواريم آن را تهيه كنيد و از طعم آن لذت ببريد. اين خورشت را مي توانيد براي ناهار تدارك ببينيد و با برنج سرو كنيد.
مواد لازم:
- 2 قاشق غذا خوري روغن گياهي
- يك عدد پياز كوچك خرد شده
- يك عدد فلفل قرمزتند خرد شده
- 2 حبه سير خرد شده............
يك خورشت با فيله ماهي را به شما آموزش مي دهيم. اميدواريم آن را تهيه كنيد و از طعم آن لذت ببريد. اين خورشت را مي توانيد براي ناهار تدارك ببينيد و با برنج سرو كنيد.
مواد لازم:
- 2 قاشق غذا خوري روغن گياهي
- يك عدد پياز كوچك خرد شده
- يك عدد فلفل قرمزتند خرد شده
- 2 حبه سير خرد شده
- يك تكه زنجبيل 3 سانتي متري
- يك دوم فلفل دلمه قرمز ، خرد شده
- يك دوم فلفل دلمه زرد ، خرد شده
- پودر كاري 2 قاشق غذا خوري
- شير نارگيل 400 ميلي ليتربرابر با يك ونيم ليوان
- ترشي انبه يك قاشق غذا خوري
- ليمو يك عدد
- فيله ماهي يك كيلوگرم
- يك قاشق غذا خوري گشنيز تازه خرد شده براي تزيين
- نمك وفلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. روغن را در يك ماهي تابه روي حرارت گرم كنيد.
2. پياز ، فلفل و سير را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شوند.
3. زنجبيل رنده شده ، فلفل و پودر كاري را اضافه كنيد و چند دقيقه بپزيد.
4. مواد را مرتب هم بزنيد تا نسوزد.
5. شير نارگيل را اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد به جوش بيايد.
6. فيله ها را در قطعات بزرگ خرد كنيد ، نمك وفلفل بزنيد و سپس آب يك ليموي ترش تازه را روي فيله ها بفشاريد .
7. ترشي انبه و گشنيز را با فيله ماهي ها تركيب كنيد..
8. در حقيقت ترشي انبه و گشنيز سس ماهي محسوب مي شوند.سپس اينها را به مواد روي اجاق بيفزاييد و 10 دقيقه بپزيد.
9. سپس مي توانيد آنرا با برنج براي ناهار مصرف كنيد و از طعم بي نظير انبه با ماهي لذت ببريد.
1. روغن را در يك ماهي تابه روي حرارت گرم كنيد.
2. پياز ، فلفل و سير را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شوند.
3. زنجبيل رنده شده ، فلفل و پودر كاري را اضافه كنيد و چند دقيقه بپزيد.
4. مواد را مرتب هم بزنيد تا نسوزد.
5. شير نارگيل را اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد به جوش بيايد.
6. فيله ها را در قطعات بزرگ خرد كنيد ، نمك وفلفل بزنيد و سپس آب يك ليموي ترش تازه را روي فيله ها بفشاريد .
7. ترشي انبه و گشنيز را با فيله ماهي ها تركيب كنيد..
8. در حقيقت ترشي انبه و گشنيز سس ماهي محسوب مي شوند.سپس اينها را به مواد روي اجاق بيفزاييد و 10 دقيقه بپزيد.
9. سپس مي توانيد آنرا با برنج براي ناهار مصرف كنيد و از طعم بي نظير انبه با ماهي لذت ببريد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۲۷۳ بازديد
- ۰ نظر