غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • گردو: ۲۵۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد رنده شده
  • رب آلوچه: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل و زرد چوبه، به ميزان كافي
  • مرغ: يك عدد كامل
  • گلپر: يك قاشق مربا خوري

طرز تهيه: 1. گردوها را آسياب كرده و پياز رنده شده نمك وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط مي‌كنيم‌و بعد داخل شكم مرغ ريخته و شكم آن رامي‌دوزيم. 2. سپس كمي از رب آلوچه را روي مرغ‌ريخته و مرغ را سرخ مي‌كنيم و با يك ليوان آب‌مي‌گذاريم بپزد. حدود يك ربع براي پخت آن‌كافي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد