در اين مطلب سريالي، انواع غذاهاي ايران را برايتان انتخاب كرده ايم كه تقريبا همه آنها براي شمال و استان هاي گيلان و مازندران هستند. برخي از آنها عالي هستند و اگر تاكنون درست نكرده ايد، حتما يكبار امتحان كنيد. بدون شك به دستورات غذايي ماهانه شما اضافه خواهند شد.
ترش تره ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )
EXloxblog.comEXدر اين مطلب سريالي، انواع غذاهاي ايران را برايتان انتخاب كرده ايم كه تقريبا همه آنها براي شمال و استان هاي گيلان و مازندران هستند. برخي از آنها عالي هستند و اگر تاكنون درست نكرده ايد، حتما يكبار امتحان كنيد. بدون شك به دستورات غذايي ماهانه شما اضافه خواهند شد.
ترش تره ( غذاهاي محلي ايران،شمال و استان هاي گيلان و مازندران )
مواد لازم:
- اسفناج، برگ چغندر، گشنيز، تره، جعفري، شويد (مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد) ۱ كيلو
- برنج ۲ قاشق غذاخوري
- آب ۱ پيمانه
- آب غوره يا آب نارنج ۱ تا ۱/۵ ليوان
- نعنا وخالواش تازه ۱ پيمانه
- سير ۱ بوتهٔ كوچك
- نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه به دلخواه
- روغن ۱/۲ پيمانه
- تخم مرغ ۲ تا۳ عدد
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۲۹۸ بازديد
- ۰ نظر