اگر دوست داريد قورمه سبزي را گياهي درست كنيد اين دستور را امتحان كنيد. در اين نوع قورمه سبزي به جاي گوشت از قارچ استفاده شده كه اين خورش را كاملا گياهي كرده است.

خورش قورمه سبزي با قارچ
EXloxblog.comEX

اگر دوست داريد قورمه سبزي را گياهي درست كنيد اين دستور را امتحان كنيد. در اين نوع قورمه سبزي به جاي گوشت از قارچ استفاده شده كه اين خورش را كاملا گياهي كرده است.

خورش قورمه سبزي با قارچ
مواد لازم براي 5 تا 6 نفر
  • 500 گرم سبزي خورشي ساطوري شده
  • 250 گرم قارچ
  • 2 /1 پيمانه لوبيا قرمز
  • 5 عدد ليمو عماني متوسط
  • 1عدد پياز متوسط
  • 2 /1 ق چ زردچوبه
  • 2 /1 ق چ ادويه
  • 2 /1 ق چ فلفل قرمز
  • نمك به ميزان لازم
  • روغن به ميزان لازم
  • آبليمو به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. سبزي قورمه را بعد از پاك كردن و شستن به صورت كامل ريز و ساطوري خرد كنيد .سبزي خرد شده را در تابه‌اي با 4 تا 5 قاشق غذا خوري روغن كاملا تفت دهيد.
2. لوبياي قرمز را بپزيد. قارچ را در اين خورش به دو صورت درسته يا ورقه شده مي توان استفاده كرد. در هر دو صورت قارچ را بشوييد و با 1 يا 2 قاشق روغن و1 قاشق آبليمو تفت دهيد تا آب قارچ كاملا بخار شود ورنگ آن هم روشن بماند.
3. ليمو عماني ها را شسته و با آب گرم بخيسانيد تا نرم شوند و هر يك از آنها را با نوك چاقو سوراخ كنيد.
4. پياز را نگيني خرد كرده در قابلمه با 2 تا 3 قاشق غذا خوري روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود؛ سپس زردچوبه ، ادويه و فلفل را به آن اضافه كنيد. سبزي را هم كه قبلا تفت داده بوديد همراه با ليمو عماني به پياز اضافه كنيد .حدود 2 تا 3 ليوان آب به خورش اضافه كنيد و اجازه دهيد سبزي و ليموعماني ها پخته شوند.
5. قارچ تفت داده شده و لوبياي پخته شده را به خورش اضافه كنيد. كمي نمك افزوده و بگذاريد خورش جا بيفتد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد