امتحان اين غذا كه با تركيب عدس، دال عدس و لپه كمي تند است و با تخم‌مرغ در فر برشته و خوشمزه‌تر مي‌شود، خوشحال‌تان مي كند.

يك‌سري غلات، حبوبات، كنسرو و ادويه‌هاي مانده در گوشه‌وكنار قفسه‌ها هستند كه زياد سراغشان نمي‌رويم اما به درد اين غذاي خلاق مي‌‌خورند. مي‌توانيم چند ادويه را به دلخواه كم يا زياد كرده و سبزي مورد علاقه‌مان را جايگزين جعفري يا گشنيز كنيم. مي‌توانيم از روغن يا شير نارگيل هم استفاده كنيم و با كمي تخم گشنيز، برشتگي و سلامتش را بيشتر كنيم.
شام امشب: خوراك تند عدس و تخم‌مرغ
EXloxblog.comEX

امتحان اين غذا كه با تركيب عدس، دال عدس و لپه كمي تند است و با تخم‌مرغ در فر برشته و خوشمزه‌تر مي‌شود، خوشحال‌تان مي كند.

يك‌سري غلات، حبوبات، كنسرو و ادويه‌هاي مانده در گوشه‌وكنار قفسه‌ها هستند كه زياد سراغشان نمي‌رويم اما به درد اين غذاي خلاق مي‌‌خورند. مي‌توانيم چند ادويه را به دلخواه كم يا زياد كرده و سبزي مورد علاقه‌مان را جايگزين جعفري يا گشنيز كنيم. مي‌توانيم از روغن يا شير نارگيل هم استفاده كنيم و با كمي تخم گشنيز، برشتگي و سلامتش را بيشتر كنيم.
شام امشب: خوراك تند عدس و تخم‌مرغ
مواد لازم براي عدس تند و تخم‌مرغ دو تا چهار نفر:
– يك پيمانه دال‌عدس – يك پيمانه لپه – نيم پيمانه عدس – دو تا سه عدد پيازچه يا پياز كوچك آبدار – دو حبه سير – يك قاشق غذاخوري روغن زيتون – دو پيمانه آب مرغ يا آب سبزيجات يا آب تنها – چهار عدد تخم‌مرغ (براي هر ظرف يك عدد) – يك پيمانه يا دسته گشنيز يا جعفري خردشده يا هر سبزي كه دوست داريد – دو قاشق غذاخوري ادويه گِرَم ماسالا (شامل هل سبز، برگ بو، جوز هندي، ميخك، زيره، فلفل قرمز، گشنيز و باديان ختايي)
شام امشب: خوراك تند عدس و تخم‌مرغ
ادويه
ادويه گرم ماسالا به معناي «مخلوط تند» است و در غذاهاي هندي و پاكستاني استفاده مي‌شود. اما اگر عادت به اين همه ادويه گرم نداريد و پودر آماده آن را هم نداريد، مي‌توانيد از بين اين موارد، چيزهايي را كه به سليقه‌تان نزديك‌تر است، انتخاب كنيد. كمي در ماهيتابه داغ، بو بدهيد و بعد آسياب‌شان كنيد. جوز هندي و ميخك و باديان ختايي ممكن است غذا را تلخ كنند. بايد مراقب اندازه‌شان در غذا باشيم.
شام امشب: خوراك تند عدس و تخم‌مرغ
روش آماده كردن:
۱- لپه و عدس (پاك و شسته‌شده) بايد در دو ظرف جدا با كمي آب نيم‌پز شوند. هر كدام زمان متفاوتي دارند و بايد تا وقتي هنوز نيمه‌پزند، برداشته شوند. دال‌عدس زودتر آماده مي‌شود و چون احتمال دارد له شود، بايد شسته و كنار گذاشته شود تا بعدا با پيازداغ آن را بپزيم.
۲- پيازچه يا پياز و سير را در روغن زيتون تفت مي‌دهيم. وقتي طلايي شدند، دال‌عدس خام را اضافه مي‌كنيم و كمي كه تفت خورد، عدس و لپه نيم‌پز را كه خوب آبكشي شده‌اند، همراه پيازداغ، بو مي‌دهيم و ادويه گرم ماسالا را (هر بخشي از آن را كه دوست داريد) اضافه مي‌كنيم.
۳- وقتي همه مواد با هم مخلوط شدند و بوي ادويه برخاست، آب مرغ يا سبزيجات را اضافه مي‌كنيم. وقتي جوش آمد، در قابلمه يا ماهيتابه را مي‌بنديم تا زماني حدود ۲۰ دقيقه كه مواد كاملا بپزد. در آخرين لحظه كه خوراك كمي آبدار است، بعد از خاموش كردن شعله، كمي گشنيز يا جعفري تازه ساطوري را روي آن مي‌ريزيم.
۴- فر بايد روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده باشد. داخل ظرف‌هاي كوچك و قشنگ مخصوص فر را با كمي روغن، چرب مي‌كنيم.
۵- حدود يك فنجان از مواد آماده را در ظرف‌هاي مخصوص مي‌ريزيم. وسط مواد را كمي گود مي‌كنيم و در اين گودي يك تخم‌مرغ را مي‌شكنيم. روي تخم‌مرغ كمي نمك مي‌زنيم و ظرف‌ها را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر مي‌گذاريم.
۶- تخم‌مرغ‌ها بايد كاملا ببندند و يك نقاشي زيبا و جذاب را جلوي چشم‌مان شكل بدهند. وقتي آماده شدند، رويشان از سبزي تازه باقي‌مانده و كمي تخم‌گشنيز خردشده، مي‌ريزيم و همان‌موقع سرو مي‌كنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد