دنده بره با ادويه هندي
طرز تهيه غذايي لذيذ با دنده بره را در اين مقاله ببينيد. افزودن ادويه هندي طعمي بي نظير به اين غذا افزوده است. زمان آماده كردن : 1 ساعت و 30 دقيقه
دنده بره با ادويه هندي
طرز تهيه غذايي لذيذ با دنده بره را در اين مقاله ببينيد. افزودن ادويه هندي طعمي بي نظير به اين غذا افزوده است.
زمان آماده كردن : 1 ساعت و 30 دقيقه
زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نيم – به اضافهي 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمك و ديگر تركيبات
ارزش غذايي گوشت بره با ادويه هندي :
مقدار ارزش غذايي | |
كالري | 762 |
پروتئين | 57 گرم |
كربوهيدرات | 4 گرم |
چربي | 58 گرم |
چربي اشباع شده | 28 گرم |
فيبر | 1 گرم |
شكر | 0 گرم |
نمك | 0.43 |
مواد لازم براي گوشت بره با ادويه هندي:
گوشت دنده | 8 تكه دو استخوانه (بايد از قصاب بخواهيد گوشت را براي شما برش دهد) |
ليمو | 1عدد (آب گرفته شود) |
سركه مالت | 3 قاشق غذاخوري |
پودر فلفل | 1 قاشق چايخوري |
روغن خردل يا روغن سبزيجات | 125 ميليليتر (مقداري اضافه براي سرخ كردن در نظر گرفته شود) |
آرد نخودچي | 85 گرم |
باديان | 4 عدد (برشته شده در ماهيتابهي داغ) |
فلفل سبز | 3 عدد |
سير | 1 حبه |
پاپايا | 1 عدد، كوچك (پوستكنده، دانهي آن را درآورده و خرد نماييد) |
سس نعناع تازه | به ميزان دلخواه جهت سرو كردن |
روش تهيه گوشت بره با ادويه هندي: تا زماني كه بقيه تركيب را درست كنيد تكه هاي گوشت را در آب ليمو، سركه، پودر فلفل و كمي نمك بخوابانيد.
100 ميلي ليتر از روغن را در يك ماهيتابهي كوچك گرم كرده و آرد نخودچي را به آن بيفزاييد. براي يك يا دو دقيقه مدام اين تركيب را هم بزنيد تا يك خمير نرم شن مانند و حنايي رنگ تشكيل شده و رايحه اي مشابه آجيل به مشامتان برسد. خمير را به يك كاسه منتقل كرده و بگذاريد خنك شود.
با استفاده از هاون باديان را بكوبيد. سپس آن را با فلفل، سير، پاپايا و باقيماندهي روغن در مخلوطكن ريخته و هم بزنيد تا خميري نرم درست شود. در اين مرحله دو خمير آماده شده را بر روي گوشتي كه قبلاً در آب نمك خوابانده تركيب كرده و اين مواد را حداقل براي 4 ساعت در يخچال قرار دهيد.
براي پخت تكههاي گوشت، فر را تا 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. تكهها را از تركيبي كه در آن مانده اند خارج كرده و مواد اضافي را از روي آنها پاككنيد، به طوريكه تكهها فقط كمي پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوري روغن را در يك ماهيتابهي بزرگ گرم كرده و براي چند دقيقه دو طرف تكههاي گوشت را در آن سرخكنيد تا قهوهاي شوند. سپس آنها را به سيني مخصوص كباب كردن در فر انتقال داده و بسته به اينكه دوست داريد گوشت شما تا چه حد صورتي باشد براي 10 تا 20 دقيقه كباب كنيد. در انتها تكههاي گوشت را با سس نعناع سرو نماييد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ ۱۹:۵۲
- ۸۰۵ بازديد
- ۰ نظر