آش بلغور شير از غذا هاي سنتي استان خراسان محسوب ميشود. بلغور شسته شده را با شير مخلوط ميكنيم. به اندازه اي شير اضافه ميكنيم كه مخلوط غليظ باشد و شير اضافي نداشته باشد.

مواد لازم براي تهيه ترخينه آش:
  • بلغور گندم دانه ريز
  • شير
  • زرد چوبه
  • زيره(اختياري)
آش بلغور شير ( استان خراسان )
EXloxblog.comEX

آش بلغور شير از غذا هاي سنتي استان خراسان محسوب ميشود. بلغور شسته شده را با شير مخلوط ميكنيم. به اندازه اي شير اضافه ميكنيم كه مخلوط غليظ باشد و شير اضافي نداشته باشد.

مواد لازم براي تهيه ترخينه آش:
  • بلغور گندم دانه ريز
  • شير
  • زرد چوبه
  • زيره(اختياري)
آش بلغور شير ( استان خراسان )
روش تهيه:
1. بلغور شسته شده را با شير مخلوط ميكنيم. به اندازه اي شير اضافه ميكنيم كه مخلوط غليظ باشد و شير اضافي نداشته باشد.
2. زرد چوبه را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بلغور بپزد و شير كاملاً جذب آن شود.
3. مواد را تكه تكه از هم جدا ميكنيم و در برابر آفتاب يا روي بخاري ميگذاريم تا كاملا خشك شود.
4. سپس با استفاده از خرد كن آنها را كاملاً خرد كرده و روي پارچه پهن ميكنيم تا رطوبتش گرفته شده و كاملاً خشك شوند و در صورت تمايل در اين مرحله ميتوان مقداري زيره نكوبيده به آن اضافه كرد.
5. اين نوع ترخينه ( بلغور شير خشك شده ) را ميتوان تا چند ماه در يخچال ( در ظرف در بسته ) نگهداري كرد.
نكته: براي تهيه اين ترخينه حتماً از بلغور دانه ريز استفاده كنيد!
مواد لازم براي آش بلغور شير:
  • بلغور شير خشك / 2 پيمانه
  • گوشت چرخ شده / 100 گرم
  • پياز / 1 عدد
  • شلغم / 2 عدد ( اختياري )
آش بلغور شير ( استان خراسان )
روش تهيه:
1. پياز را خرد كرده در روغن تفت ميدهيم.
2. گوشت را اضافه كرده كمي كه تفت خورد، آب سرد و بلغور شير را اضافه ميكنيم (نياز ي به ادويه ندارد)
3. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله كمي شير را نيز همراه آب، به آش اضافه كنيد.
4. شلغم ها را شسته و پوست گرفته و به تكه هاي درشت تقسيم كرده و به آش اضافه ميكنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد