يكي از غذاهاي محلي كردستان ، آش مخصوصي به نام سه نگه سير است.

مواد لازم :
  • گوشت مرغ يا بوقلمون با استخوان: 300 الي 400 گرم
  • برنج: نصف پيمانه
  • عدس: يك پيمانه
  • كشك پاستوريزه: 5 قاشق غذا خوري (كشك رقيق‌تر 3 ليوان)
  • زردچوبه و فلفل سياه و قرمز: به ميزان لازم
  • سينه مرغ براي كوفته ريزه
  • پياز داغ طلايي و سير داغ طلايي بدون روغن به مقدار لازم
  • نعناع داغ براي تزئين
آشنايي با روش تهيه آش سه نگه سير - غذاي محلي كردستان
EXloxblog.comEX

يكي از غذاهاي محلي كردستان ، آش مخصوصي به نام سه نگه سير است.

مواد لازم :
  • گوشت مرغ يا بوقلمون با استخوان: 300 الي 400 گرم
  • برنج: نصف پيمانه
  • عدس: يك پيمانه
  • كشك پاستوريزه: 5 قاشق غذا خوري (كشك رقيق‌تر 3 ليوان)
  • زردچوبه و فلفل سياه و قرمز: به ميزان لازم
  • سينه مرغ براي كوفته ريزه
  • پياز داغ طلايي و سير داغ طلايي بدون روغن به مقدار لازم
  • نعناع داغ براي تزئين
آشنايي با روش تهيه آش سه نگه سير - غذاي محلي كردستان
طرز تهيه:
1. گوشت مرغ و عدس را به همراه پياز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفي برنج را هم جداگانه مي‌پزند و وقتي مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه مي‌كنند و كشك سائيده شده درون آن مي‌ريزند.
2. بعد از بيست دقيقه جوشيدن و قوام آمدن بخشي از نعناع داغ و پياز داغ و سير داغ را درون آش ريخته و بقيه را روي آش تزئين مي‌كنند.
3. كساني كه از كشك پاستوريزه استفاده ميكنند به علت غلظت زياد با اضافه كردن چند قاشق كشك و چشيدن آن، رنگ و ميزان نمك را تعيين كنند ، در چنين آش‌هايي كه كشك مصرف مي‌شود بهتر است كه نمك ريخته نشود چون به قدر كافي كشك‌هاي پاستوريزه شور هستند و با اضافه كردن نمك ممكن است آش شور شود .
4. در اين آش مي‌توانيد بعد از پختن گوشت ،استخوان‌ها را جدا كرده و گوشت را تكه تكه كرده و در آش بريزيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد