خاگينه هويج

وبلاگ مدير سايت

خاگينه هويج

خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.

مواد لازم براي خاگينه هويج :
EXloxblog.comEX

خاگينه هويج

خاگينه يكي از غذاهاي سنتي ايران است. دراين مقاله طرز تهيه خاگينه هويج را آموزش مي دهيم.

مواد لازم براي خاگينه هويج :

هويج متوسط پوست گرفته و رنده يا پوره شده : 4 عدد تخم مرغ : 4 تا 5 عدد بادام خرد شده : يك پيمانه پودر پسته يا نارگيل : نصف پيمانه دارچين : 2 قاشق مرباخوري روغن : به مقدار لازم

مواد لازم براي شربت خاگينه :

شكر: يك پيمانه آب : دو پيمانه آب ليمو : يك قاشق غذاخوري زعفران آب شده : يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه خاگينه هويج:

در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا كاملا زرده و سفيده مخلوط شود. هويج هاي رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه كنيد. در تابه اي مستطيل شكل روغن رااضافه كنيد؛ سپس مخلوط هويج و تخم مرغ را اضافه كنيد و در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از چند دقيقه خاگينه را از فر درآوريد . خاگينه را رول كنيد ( يا به شكل مستطيل برش بزنيد) و از شربت آماده شده روي آن بريزيد و آن را براي ۲۰ تا ۳۰ دقيقه ديگر در فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد تا شربت جذب خاگينه شود، آن را از فر درآوريد و با پودر پسته يا نارگيل ، دارچين وبادام تزيين كنيد.

طرز تهيه شربت خاگينه هويج :

شكر و آب را در قابلمه به جوش بياوريد سپس حرارت را كم كنيد تا شربت قوام پيدا كند. آب ليمو و زعفران را اضافه كنيد و اجازه دهيد چند جوش بزند. سپس از روي حرارت برداريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد