غذاي جهرمي‌ها؛ فرني

وبلاگ مدير سايت

فرني دسري اصيل و قديمي است. يعني از آن زمان كه دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمي‌دانستند دسر چي هست در ايران فرني پخته مي‌شد و خيلي هم طرفدار داشت. پخت فرني هم مثل بيشتر غذاهاي ايراني در هر جاي اين سرزمين يك روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرني سيب و دارچين نخورده‌ايد، اين مدل جهرمي را امتحان كنيد.

غذاي جهرمي‌ها؛ فرني

EXloxblog.comEX

فرني دسري اصيل و قديمي است. يعني از آن زمان كه دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمي‌دانستند دسر چي هست در ايران فرني پخته مي‌شد و خيلي هم طرفدار داشت. پخت فرني هم مثل بيشتر غذاهاي ايراني در هر جاي اين سرزمين يك روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرني سيب و دارچين نخورده‌ايد، اين مدل جهرمي را امتحان كنيد.

غذاي جهرمي‌ها؛ فرني
مواد لازم براي 4 نفر
  • 1 پيمانه شير سرد
  • 1 ق س آرد برنج
  • 2 ق س عسل
  • 1 ق چ دارچين
  • 1 عدد سيب
  • 2/1 ق چ وانيل
  • 1 ق س شكر
طرز تهيه:
1. سيب را رنده كنيد و با نصف پيمانه آب و شكر بگذاريد روي حرارت كم بپزد.
2. آرد برنج را در شير سرد حل كنيد و روي حرارت بگذاريد ومدام هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
3. عسل و دارچين را به پوره سيب اضافه كنيد و هم بزنيد.
4. حالا موادتان را روي آرد برنج كه حالا غليظ شده بريزيد و روي حرارت كم 5 دقيقه هم بزنيد.
نكته:
- وقتي سيب و عسل را به آرد و شير اضافه مي‌كنيد نبايد بگذاريد زمان زيادي روي حرارت بماند. حرارت زياد فرني را سفت مي‌كند.
- براي مقوي‌تر كردن فرني مي‌توانيد از مغز بادام و پسته استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد