مواد لازم براي 6 نفر:
كنسرو ماهي تن=2 قوطي(يا 1 كيلوگرم ماهي تن تازه) پياز متوسط=4 عدد سير=3 تا 4 پره گوجه فرنگي=1 كيلوگرم نخود سبز پخته=500 گرم(يا 1 قوطي متوسط كنسرو نخود سبز) سيب زميني اسلامبولي كوچك=700 گرم فلفل قرمز تند=بمقدار كم روغن زيتون=4 قاشق سوپخوري آويشن=به مقدار كم(مي توان از مقداري نعناع و ترخان استفاده كرد) نمك و فلفل=بقدر كافي
طرز تهيه: در صورت استفاده از ماهي تن تازه،آن را پوست مي گيريم و به قطعات كوچك،چهار گوش مي بريم.بعد كمي نمك مي زنيم و آن را با دو قاشق روغن زيتون كمي سرخ مي كنيم.ماهي را از ظرف خارج مي كنيم و پياز خلال كرده را در همان روغن و در همان ظرف كمي تفت مي دهيم.سير را مي كوبيم و به ظرف پياز اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم.
روي گوجه فرنگي ها آب جوش مي دهيم و پوست آنها را كنده،خرد مي كنيم و آنها را داخل پياز مي ريزيم.سيب زميني را پوست مي كنيم و داخل ظرف گوجه فرنگي مي ريزيم. در ظرف را مي بنديم و مي گذاريم كمي بپزد. بعد ماهي و نخودرا مي ريزيم.كمي نمك و فلفل قرمز و آويشن خرد شده(يا نعناع و ترخان هم به آن اضافه مي كنيم.
دوباره در ظرف را مي بنديم،حرارت را ملايم مي كنيم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غليظ شود.در صورت استفاده از كنسرو ماهي تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با ساير مواد مخلوط مي كنيم.
|