شيريني تركيه اي «كونفه كاداييف»

اين شيريني كه در زبان تركي استانبولي "كونفه" و در زبان عربي " كنافهٔ" ناميده مي شود، نوعي شيريني پنيري متعلق به خاورميانه است كه در شربت خيسانده مي شود و در اصل در دوره امپراتوري عثماني درست مي شده است.

اين دسر خوشمزه كه دسر مخصوص كشورهاي لبنان، اردن، سوريه، فلسطين و مصر است، بسيار شبيه به كاداييفي يوناني و كونفه تركيه اي و كاداييفي ناني است.

مواد اصلي آن رشته هاي كاداييف است و داخل آن پنيرهاي نيمه نرم مانند موزارلا مي ريزند. معمولاً آن را با پسته يا گردو سرو مي كنند.

مواد لازم براي شربت كونفه:

۱ فنجان آب

۱ فنجان شكر

مواد لازم براي كونفه كاداييف:

۱۵۰ گرم خمير كاداييف

۱۰۰ گرم كره

۱ قاشق غذاخوري كره اضافي براي چرب كردن ظرف

۱۰۰ گرم پنير، خرد شده

۱ قاشق چايخوري پسته، آسياب شده براي تزئين

دستور تهيه:

۱. اول شربت كونفه را آماده كنيد. آب و شكر را در قابلمه اي بريزيد و بجوشانيد.

۲. شعله زير قابلمه را كم كنيد و بگذاريد نيم ساعت بجوشد و كمي غليظ شود. سپس بگذاريد سرد شود.

۳. فر را روي دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.

۴. خمير كاداييف را به تكه هاي كوچكتر برش بزنيد.

۵. كره را آب كنيد و رشته هاي كاداييف را با كره خوب مخلوط كنيد.

۶. قابلمه اي را با يك قاشق كره اضافي چرب كنيد.

۷. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور يكنواخت بچينيد.

۸. پنيرها را بطور يكنواخت روي رشته ها بريزيد.

۹. بقيه رشته ها را روي پنير بريزيد و با كف دست روي آنها فشار وارد آوريد.

۱۰. حدود ۴۰ دقيقه در فر بپزيد تا طلايي شوند.

۱۱. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روي آنها بريزيد.

۱۲. بگذاريد شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روي آن بپاشيد و داغ داغ سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد