غذاهاي محلي ايران (1)

مواد لازم:

  • تخم­ مرغ ۶عدد
  • روغن مايع (مخصوص سرخ­كردن) به مقدار لازم
  • زردچوبه (پودرشده) ۱قاشق چاي خوري
  • نمك به مقدار لازم
  • پودر فلفل سياه به مقدار لازم

روش تهيه: ۱- برگ سير را در مقداري روغن كمي تفت دهيد تا نرم شود. ۲. زردچوبه را به برگ سير بيفزاييد و تفت دهيد. ۳. تخم­مرغ­ها را در ظرفي ريخته، با همزن­دستي ­بزنيد تا يكدست شود. سپس نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. ۴. تخم‌مرغ­هاي زده شده را به برگ سير بيفزاييد و بگذاريد كمي بسته شود. ۵. زماني كه تخم­مرغ تقريباً بسته شد، مواد را به آرامي با هم مخلوط كنيد تا به طور يكنواخت سرخ شوند، سپس از روي حرارت برداريد و در ظرف مورد نظر بريزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد